Ο ΟΜΙΛΟΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο όμιλος Επιχειρήσεων Μαθιουδάκης ιδρύθηκε το 2004 από τον Νικόλαο Μαθιουδάκη με πρώτο κατάστημα στο Πέραμα Μυλοποτάμου το οποίο συνεργαζόταν με την εταιρεία Dia hellas Α.Ε . Στα επόμενα χρόνια δημιουργήθηκαν καταστήματα σε Ρέθυμνο ,Χανιά και Ηράκλειο πάντοτε με την συνεργασία της Dia hellas Α.Ε . Το 2008 η Dia Hellas Α.Ε σταμάτησε την οικονομική της δραστηριότητα στην Ελλάδα έτσι ο Ομίλος Επιχειρήσεων Μαθιουδάκη αναζήτησε νέο στρατηγικό συνεργάτη. Το 2009 έγινε συνεργασία με την Μαρινόπουλος Α.Ε όπου και τοποθετήθηκαν τα διακριτικά σήματα “Carrefour Express” και “Carrefour Mαρινόπουλος” στα καταστήματα του Ομίλου μας . To 2014 ενσωματώθηκε στον Όμιλο Μαθιουδάκης η Εταιρεία ΕΛΙΤ ΕΠΕ η οποία απαριθμούσε 7 καταστήματα στο νομό Ηρακλείου και η οποία ιδρύθηκε από τον Εμμανουήλ Αρχοντουλάκη και Μαρία Κουβίδη το 1999. Το 2017 η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε τοποθετήθηκε στον πτωχευτικό κώδικα με αποτέλεσμα την μη τροφοδοσία του ομίλου μας . Η διοίκηση και οι συνεργάτες του Ομίλου αποφάσισαν να χαράξουν μια νέα πορεία. Η αγάπη και η στήριξη του καταναλωτικού κοινού όλα τα χρόνια της λειτουργίας των καταστημάτων αποτέλεσαν τον κυρίαρχο λόγο ώστε το 2018 ο Ομιλος Μαθιουδάκη να αποφασίσει να τοποθετήσει τα νέα σήματα με Brand Name το όνομα του ιδιόκτητη και να συνεχίσει στο χώρο αυτόνομα και ανεξάρτητα.

Ο Ομιλος Επιχειρήσεων Μαθιουδάκης αυτήν την στιγμή απαριθμεί 18 καταστήματα σε τρεις από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης και διαθέτει πάνω από 300 εργαζομένους. Λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του τόπου που στηρίζει και από τον οποίο στηρίζεται. Η λογική της οικογενειακής επιχείρησης και η λειτουργία του προσωπικού σαν οικογένεια και σαν ομάδα, σε οποιοδήποτε χώρο ή πόστο, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ποιοτικές συνεργασίες με ιδιαίτερη έμφαση στα τοπικά προϊόντα και με στόχο το συμφέρον του καταναλωτή, αποτελούν το σημαντικότερο λόγο που ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μαθιουδάκης είναι από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους στην Κρήτη και ανεβαίνει καθημερινά όλο και περισσότερο στην προτίμηση των καταναλωτών του νησιού.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι η εξάπλωση του Ομίλου σε περισσότερα σημεία του νησιού μας και η κάλυψη των αγοραστικών αναγκών περισσότερων κατοίκων και επισκεπτών αυτού. Στηριζόμενοι πλέον σε ισχυρές βάσεις όπως είναι οι αρχές και οι αξίες μας από τη μία αλλά και η δύναμη που μας δίνει η εμπιστοσύνη των καταναλωτών από την άλλη, μπορούμε να χαράξουμε τη νέα σελίδα του Ομίλου Μαθιουδάκη με νέες στρατηγικές συνεργασίες και συμφωνίες που θα μας δώσουν την ώθηση να εξελιχθούμε σε μια αλυσίδα πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας και να παρέχουμε υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με ακόμα πιο προσιτές τιμές πάντα με σεβασμό στο πρόσωπο του καταναλωτή.

PSIFIAKO VIMA

banner fylladia

banner syntages1

banner omilos

banner katasthmata

accessibility open